Ben jij een B2B marketeer met Agile Marketing en Growth Hacking ervaring èn heb jij al meerdere marketing strategieën opgesteld en uitgevoerd? Zou je niets liever willen dan jouw bijdrage leveren en samen met het team de ambitie waarmaken van dit jonge en groeiende bedrijf dat volop in beweging is? Voor een ongelooflijk leuk e-Commerce bedrijf zijn we op zoek naar een Lead Growth Marketeer!

Wat doe je als Lead Growth Marketeer?
Als Lead Growth Marketeer stel je met jouw ervaring de juiste marketing strategie op om de groeiambitie waar te maken. Je werkt hierin nauw samen met het marketing team en sales.

Ook zorg je dat deze marketing strategie soepel geïmplementeerd en uitgevoerd wordt. Onderdeel hiervan is dat het marketing budget bewaakt wordt, de marketing automation in HubSpot wordt geoptimaliseerd en het hele stuk lead generatie goed in elkaar zit.

Met jouw kennis, ervaring en coachende skills zorg jij dat iedereen doet wat ‘ie moet doen en iedereen zich ook uitgedaagd voelt om zichzelf verder te ontwikkelen. Je stuurt tevens externe partijen aan.

Belangrijk hierin is jouw ervaring met Agile Marketing en Growth Hacking om snel en efficiënt het meeste uit de marketing activiteiten en het budget te halen!

Wat is er zo leuk aan dit bedrijf?
Deze scale-up is hard aan het groeien en doet dat met een jong maar ervaren en professioneel team. Ze bieden een platform aan om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Ze hebben flinke ambities, ook internationaal! Waarom dat leuk is? Dat betekent dat JIJ mee kunt werken aan de (internationale) groei en over een paar jaar kunt zeggen dat jij voor een groot deel verantwoordelijk bent voor het succes!

Op het kantoor in Utrecht voel je je meteen thuis; er hangt een onwijs gezellige sfeer, het is een open werkruimte en er zijn heerlijk chill plekken aanwezig.

Je krijgt ontzettend veel vrijheid om jouw ding te doen. Eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en beloond. Kom maar op met die goede ideeën!

Jouw profiel

 • Je hebt een HBO/WO diploma richting marketing of communicatie
 • Je hebt minstens 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
 • Je kunt uitleggen wat Agile Marketing en Growth Hacking is, omdat je hier ervaring mee hebt en dit dus ook in jouw nieuwe job kunt implementeren 🙂
 • Heb je ervaring in een SaaS omgeving? Dan heb je absoluut een streepje voor!
 • Je bent een echte ondernemer en hebt ongelooflijk veel ideeën om dingen beter te maken
 • Je bent een team-player en krijgt er energie van om jouw team te zien leren en groeien

What’s in it voor jou?
Naast het feit dat het je heel gaaf lijkt om persoonlijk bij te dragen aan de groei van dit leuke bedrijf, zitten er nog meer voordelen aan:

 • Een goed salaris (is bespreekbaar en afhankelijk van jouw ervaring)
 • Een goede pensioenregeling en NS business card
 • Je krijgt veel vrijheid en dus ook veel verantwoordelijkheid, jij kan het verschil maken!
 • Samenwerken in een jong, professioneel en gezellig team van collega’s!
 • Maandelijks massages, vers fruit & salades, goede koffie en een goed gevulde koelkast

Overig
Het betreft een fulltime functie.
De standplaats is Utrecht

Contactpersoon

Voor meer informatie, neem
contact op met:

lisette@pacqrecruitment.nl
06 – 42 19 16 16

  *Verplichte velden

  Nieuwste vacatures

  Terug naar overzicht