U kiest met reden voor een recruitmentbureau. Meestal is capaciteit het argument om de werving en selectie te outsourcen. pacq recruitment begrijpt dit helemaal en zet daarom altijd een stapje extra om u zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen wij met oog op uw wensen én met aandacht voor de ambities van onze kandidaten. Zo kunnen wij doordacht en doortastend een match maken waar u jaren op kunt bouwen. pacq recruitment is meer dan een recruitmentbureau: wij zorgen voor verbinding, nu en in de toekomst.

Over ons
Vacatures

Op zoek naar een recruitmentbureau waar u alles met een gerust hart uit handen kunt geven? Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening!

Contact opnemen

Onze aanpak

Eerst denken dan doen

pacq recruitment wil uw wensen helder krijgen. Daarom stellen we kritische vragen en geven we waar nodig advies over het profiel dat u echt nodig heeft.

Langetermijn-samenwerking

Wij geloven niet in de zogenaamde ‘quick fix’. Langetermijn-samenwerking is onze doelstelling, en die halen we alleen met een kwalitatieve plaatsing.

Altijd een persoonlijke screening

pacq recruitment is ervan overtuigd dat het noodzakelijk is om de kandidaat persoonlijk te ontmoeten. Ook checken we altijd van tevoren de opgegeven referenties en diploma’s.

Beste kandidaat experience

Het vacatureaanbod overstijgt het aantal goede kandidaten in de huidige arbeidsmarkt. Daarom hanteren wij een nét iets andere aanpak voor de beste kandidaat experience.

In het kader van efficiëntie

U kunt erop vertrouwen dat wij de perfecte voorselectie maken. Ook denken we mee hoe u zo efficiënt mogelijk de kandidaat kunt kiezen die bij uw bedrijf past.