Voel jij je aangesproken als we zeggen dat we een ervaren en ondernemende accountmanager zoeken die altijd een stapje extra zet voor zijn of haar klanten? En wil je helemaal alles weten over deze vacature als we vertellen dat het om een professioneel en groeiend bedrijf in de technische detachering gaat? Lees dan snel verder!

Wat doe je als account manager?

In de rol van account manager benader en bezoek je (potentiële) klanten in de technische branche. Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht weet je nieuwe opdrachten binnen te halen en begeleid je de mensen die op die opdrachten aan de slag gaan.

Met jouw netwerk kom je bij interessante bedrijven aan tafel. Eenmaal aan tafel kun jij als geen ander luisteren naar de behoeftes van de klant en weet deze om te zetten in oplossingen!

Deze oplossingen zijn in de vorm van projectmanagement, advies, werving & selectie en detachering. Samen met de recruiters van dit bedrijf ga je op zoek naar de juiste kandidaten en stel je deze voor bij jouw klanten met als uiteindelijke doel het plaatsen van deze (veelal hoger opgeleide) professionals!

Je hebt ook veel contact met de ingezette kandidaten en jouw klanten om te zorgen dat alles perfect verloopt. Je bent veel op kantoor maar ook regelmatig op pad en onderweg naar jouw klanten.

Wat een afwisselende en uitdagende baan, vind je ook niet? 🙂

Wat is er zo leuk aan dit bedrijf?

Deze technische detacheerder bestaat al enkele tientallen jaren en is nog steeds volop in beweging. Ze groeien nog steeds en zijn ook steeds verder aan het professionaliseren. Daar draag jij je steentje aan bij, hoe gaaf is dat!

Ze zijn een bekende naam in de markt en werken voor mooie projecten in verschillende branches. Bij dit bedrijf staan de mensen centraal; niet alleen de mensen op de externe projecten maar ook de mensen op het kantoor!

Het team op kantoor is klein maar fijn; er werken 25 mensen in totaal die allemaal waanzinnig veel passie hebben voor wat ze doen en dat merk je in de samenwerking! Je krijgt veel vrijheid om jouw ding te doen; er wordt vooral op output gestuurd en goede ideeën worden enorm gewaardeerd. Begint het al te kriebelen? 🙂

Jouw profiel

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en ontzettend leergierig
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een relevant netwerk in bijvoorbeeld infra, energie en overheid
 • Je neemt graag initiatief en ziet eerder kansen dan beperkingen
 • Je bent geen praatjesmaker. Jij onderscheidt je door naar klanten te luisteren, ze te begrijpen en ze oplossingen aan te bieden waar zij echt iets aan hebben.
 • Je vindt het leuk en ziet het als een uitdaging om relaties op te bouwen
 • Je bent een team-player en vindt samenwerken met de andere accountmanagers en recruiters heel leuk

What’s in it voor jou?

Naast het feit dat het je heel gaaf lijkt om persoonlijk bij te dragen aan de groei van dit leuke bedrijf, zitten er nog meer voordelen aan:

 • Een goed basis salaris
 • Een bonus van 10%, gekoppeld aan KPI’s
 • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen/opleidingen en doorgroeimogelijkheden
 • Je krijgt veel vrijheid en dus ook veel verantwoordelijkheid, jij kan het verschil maken!
 • Heel leuke collega’s!

Overig

Het betreft een fulltime functie

Contactpersoon

Voor meer informatie, neem
contact op met:

lisette@pacqrecruitment.nl
06 – 42 19 16 16

  *Verplichte velden

  Nieuwste vacatures

  Terug naar overzicht