Ben jij een sales talent met maximaal 3 jaar commerciële werkervaring en lijkt het je fan-tas-tisch om bij een innovatieve en internationale scale-up jouw talenten verder te ontwikkelen? Lees dan vooral verder, want wie weet ben jij de nieuwe Accountmanager Benelux!

Wat doe je als Accountmanager Benelux?
In de rol van Accountmanager Benelux werk je nauw samen met 4 andere accountmanagers en ben je verantwoordelijk voor alle klanten en prospects binnen de Benelux.

Je hebt je eigen portfolio aan klanten waar je een goede relatie mee opbouwt. Je adviseert en helpt jouw klanten om te zorgen dat ze zo goed mogelijk gebruik maken van het platform.

Later ga je actief op zoek naar nieuwe klanten als je dat leuk vindt en ben je in de lead als het gaat om het hele sales traject. Je legt het eerste contact met prospects en zorgt vervolgens dat ze klant worden. Is de deal gesloten, zorg jij voor een goede onboarding van jouw nieuwe klant en helpt ze goed op weg.

Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor jouw klanten, help je ze bij vragen of klachten, en zorg je dat je op de hoogte bent van wat er speelt bij ze. Dit alles doe je via de telefoon, Skype, mail, etc; het is dus een inside sales rol 🙂

Je kunt goed luisteren, signaleert kansen en weet deze om te zetten tot concrete acties en successen!

Wat is er zo leuk aan dit bedrijf?
Deze scale-up heeft verschillende online platformen om consumenten en lokale ondernemers aan elkaar te koppelen en daar zijn ze heel succesvol in! Op dit moment zijn ze in 15 landen actief.

Op het kantoor in Utrecht voel je je meteen thuis; er hangt een onwijs gezellige sfeer, het is een open werkruimte, er is genoeg afleiding (ik noem een Playstation, tafeltennis tafel en tafelvoetbal tafel) en er wordt elke dag vers fruit en een heerlijke lunch verzorgt!

Er werken zo’n 50 Internationale professionals die elke dag vol enthousiasme en energie proberen het verschil te maken. Ze groeien hard en dat zorgt voor een goede sfeer.

Je krijgt ontzettend veel vrijheid om jouw ding te doen. Er zijn geen belblokken en je deelt je eigen tijd in. Eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en beloond. Kom maar op met die goede ideeën!

Jouw profiel

 • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands
 • Ook jouw Engels is heel goed
 • Je hebt een HBO of WO diploma
 • Je hebt ongeveer 2 tot 3 jaar commerciële werkervaring
 • Je bent een echte ondernemer en ziet eerder kansen dan beperkingen
 • Je bent een teamspeler en vindt samenwerken heel belangrijk
 • Vrienden omschrijven jou als gezellig 🙂

What’s in it voor jou?
Naast het feit dat het je heel gaaf lijkt om persoonlijk bij te dragen aan de groei van dit leuke bedrijf, zitten er nog meer voordelen aan:

 • Een goed salaris
 • Bonusregeling
 • Een goede pensioenregeling en NS business card
 • Je krijgt veel vrijheid en dus ook veel verantwoordelijkheid, jij kan het verschil maken!
 • Samenwerken in een jong, professioneel en gezellig team van collega’s!
 • Maandelijks massages, vers fruit & salades, goede koffie en een goed gevulde koelkast

Overig
Het betreft een fulltime functie.

Contactpersoon

Voor meer informatie, neem
contact op met:

lisette@pacqrecruitment.nl
06 – 42 19 16 16

  *Verplichte velden

  Nieuwste vacatures

  Terug naar overzicht