Ben jij een ervaren (key) account manager en toe aan de volgende stap in je sales carrière? Weet jij als geen ander een netwerk op te bouwen bij jouw klanten en weet jij commerciële kansen altijd om te zetten in omzet? Dan is dit jouw kans! Voor een innovatieve en groeiende IT organisatie zijn wij op zoek naar een Key Account Manager!

Wat doe je als Key Account Manager?

In de rol van Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor jouw set aan klanten. Je bouwt aan een sterke relatie met deze klanten, bezoekt ze regelmatig en weet wat er speelt. Samen met deze klanten weet jij de uitdaging in hun processen vast te stellen en hier bied jij maatwerk oplossingen voor.

Je haalt er energie uit om mee te denken met (potentiële) klanten en begrijpt heel snel waar uitdagingen liggen en weet deze om te zetten in oplossingen!

Daarnaast zorg je dat jouw netwerk bij bestaande klanten wordt uitgebouwd, zodat je alle stakeholders mee kunt nemen en overtuigen.

Door jouw pro-actieve houding en input, zorg je er niet alleen voor dat jouw klanten tevreden zijn, maar ben je echt een waardevolle partner voor ze. Met jouw sterke analytische skills weet je voor jouw klanten goede account plannen neer te zetten.

Wat is er zo leuk aan dit bedrijf?

Ten eerste het product dat ze verkopen: bij klanten wordt geanalyseerd waar data en processen stokken, en op basis hiervan worden applicaties ontworpen om deze stromen te perfectioneren. Dit wordt gedaan bij klanten in onder andere retail, bouw, industrie en service excellence. We mogen in deze vacature nog geen namen noemen, maar geloof ons als we zeggen dat de klanten heel bekende namen zijn!

Daarnaast werken er alleen maar slimme, leuke en gezellige mensen (echt waar!). Het sales team is in de laatste jaren behoorlijk gegroeid en bestaat inmiddels uit twee Account Executives, een New Business Sales, een BDR en een Sales Manager. Dit team werkt nauw en goed samen, stimuleert elkaar om de beste oplossingen voor de klant te bieden en ook heel belangrijk: heeft veel lol samen!

Je krijgt ontzettend veel vrijheid om jouw ding te doen; eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en beloond. Deze werkgever is hartstikke flexibel en vindt een goede wrok-life balance ongelooflijk belangrijk. Wat wil je nog meer?

Jouw profiel

 • Je hebt HBO denk/werkniveau
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in sales / accountmanagement
 • Je hebt ervaring in de IT
 • Je hebt affiniteit met data, processen en applicaties
 • Je neemt graag initiatief en ziet eerder kansen dan beperkingen
 • Je bent geen praatjesmaker. Jij onderscheid je door naar klanten te luisteren, ze te begrijpen en ze oplossingen aan te bieden waar zij echt iets aan hebben.
 • Je hebt geduld en gaat niet alleen maar voor quick sales (vaak duren sales trajecten zo’n 6+ maanden)

What’s in it voor jou?

Naast het feit dat het je heel gaaf lijkt om persoonlijk bij te dragen aan de groei van dit leuke bedrijf, zitten er nog meer voordelen aan:

 • Een goed salaris met bonus structuur
 • Je krijgt een lease auto.
 • Wanneer je geen afspraken hebt, bepaal je zelf of je thuis werkt of dat je naar kantoor gaat. Maar geloof ons: op kantoor is het heel leuk!
 • Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar + vrij tussen kerst en oud & nieuw
 • Er wordt op alle manieren goed voor je gezorgd, zo heb je meerdere keren per jaar leuke team uitjes.
 • Je krijgt veel vrijheid en dus ook veel verantwoordelijkheid, jij kan het verschil maken!

Overig

Het betreft een fulltime functie (4 dagen is bespreekbaar).

Contactpersoon

Voor meer informatie, neem
contact op met:

lisette@pacqrecruitment.nl
06 – 42 19 16 16

  *Verplichte velden

  Nieuwste vacatures

  Terug naar overzicht