Ben jij een sales talent, weet jij potentiële klanten te overtuigen en wil jij jezelf ontwikkelen en doorgroeien binnen een jong, snel groeiend en succesvol software bedrijf? Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Sales Development Representatieve!

Wat doe je als Sales Development Representatieve?
In de rol van Sales Development Representatieve houd jij je bezig met het genereren en kwalificeren van leads (warme en koude leads). Je benadert potentiële klanten telefonisch, via LinkedIn en per mail. Met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen blijft geen deur ongeopend!

Je bouwt relaties op met potentiële klanten, kunt heel goed luisteren en begrijpt snel waar uitdagingen liggen en weet deze om te zetten in oplossingen! Je informeert bedrijven over de software die ze aanbieden en weet de interesse te wekken.

Dit alles doe je met veel plezier; je bent een echte sales tijger en kunt ongelooflijk goed communiceren en overtuigen! Jouw doel is dan ook om verder door te groeien naar Inside Sales en misschien vervolgens wel naar een rol als Sales Consultant.

Wat is er zo leuk aan dit bedrijf?
Deze scale-up is hard aan het groeien en doet dat met een klein en jong maar professioneel team. Ze bieden business software aan (in de vorm van een abonnement) om bedrijfsprocessen eenvoudig te managen. Ook goed om te benoemen: ze zijn onlangs uitgeroepen tot één van de snelst groeiende techbedrijven in Nederland!

Ze hebben flinke ambities, ook internationaal! Waarom dat leuk is? Dat betekent dat JIJ mee kunt werken aan de (internationale) groei en over een paar jaar kunt zeggen dat jij mee hebt gewerkt aan het succes!

Op het kantoor in Amsterdam voel je je meteen thuis; er hangt een onwijs gezellige sfeer, je kijkt uit op de haven en het IJ, het is een open werkruimte en er is een serieuze bar aanwezig. Block al je vrijdagavonden maar!

Je krijgt ontzettend veel vrijheid om jouw ding te doen. Eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en beloond. Kom maar op met die goede ideeën!

Jouw profiel

 • Je hebt een HBO/WO diploma, bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Commerciële Economie
 • Ervaring met koude acquisitie is geen must, jouw instelling en energie zijn veel belangrijker!
 • Je bent ongelooflijk commercieel ingesteld en sales stroomt door je bloed
 • Jij gaat er voor om targets te overtreffen
 • Je neemt graag initiatief en ziet eerder kansen dan beperkingen

What’s in it voor jou?
Naast het feit dat het je heel gaaf lijkt om persoonlijk bij te dragen aan de groei van dit leuke bedrijf, zitten er nog meer voordelen aan:

 • Een vast basis salaris van zo’n € 2.300 per maand
 • Bij het halen van jouw targets krijg je een bonus van € 500 per maand
 • Volledige pensioenbijdrage door je baas
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Je krijgt veel vrijheid en dus ook veel verantwoordelijkheid, jij kan het verschil maken!
 • Heel leuke collega’s!

Overig
Het betreft een fulltime functie.
De standplaats is Amsterdam.

Contactpersoon

Voor meer informatie, neem
contact op met:

lisette@pacqrecruitment.nl
06 – 42 19 16 16

  *Verplichte velden

  Nieuwste vacatures

  Terug naar overzicht