Pacq is op zoek naar Sales Starters!

Ben je net afgestudeerd of ben jij een startend salestalent? Op zoek naar dat perfecte opstapje de saleswereld in? Goed nieuws: dat opstapje heb je zojuist gevonden. Join the Pacq! Voor verschillende klanten in de IT-branche zijn we doorlopend op zoek naar startend salestalent met een ‘drive’ en een gezonde dosis leergierigheid.

Wie ben jij?
Jij bent die net afgestudeerde hbo’er (of starter met enige saleservaring) die wel blij wordt van een beetje tech. Jij bent een onontdekt salestalent (al zeg je het zelf) en bent klaar om jouw talenten verder te ontwikkelen. Bij voorkeur binnen een jong en dynamisch bedrijf, waar je werkt in teamverband. Individualisme is jou vreemd. Dat je nog niet alle ‘ins & outs’ van de IT-wereld kent zie jij niet als belemmering, maar als uitdaging. Oh, en communiceren is – zeg maar – echt jouw ding.

Verder heb jij:

 • een positieve instelling: jij ziet eerder kansen dan beperkingen
 • geen last van te weinig initiatief tonen
 • goede taalvaardigheden (Nederlands) en spreek je een lekker woordje Engels
 • een gezonde dosis energie en overtuigingskracht

Wat ga je doen?

Jij gaat aan de slag als salesmedewerker bij een van onze IT-klanten. Bijvoorbeeld als accountmanager, waarbij jij relaties beheert als een baas. Of als junior sales rep(resentative), waarbij jij ‘new business’ genereert en die super toffe werkgever aan mooie nieuwe accounts helpt. Welke salesfunctie het ook wordt: het is altijd een startersfunctie waarin jij mag leren en proberen. Je krijgt verantwoordelijkheid, maar staat er niet alleen voor.

De klanten van Pacq
Wat is er zo leuk aan de klanten van Pacq? Tsja, wat niet?
😉 Onze klanten zijn jonge en dynamische IT-bedrijven die flink groeien. Zonder uitzondering is er bij deze bedrijven ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling, een geintje en een goede vrijdagmiddagborrel. Eén ding hebben al onze klanten gemeen: ze helpen jou als talentvolle starter graag naar de salestop!

What’s in it for you?
Genoeg! De precieze voordelen en voorwaarden verschillen per functie, maar over het algemeen kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen de € 2300 en € 3200 bruto per maand
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief
 • Vrijheid & verantwoordelijkheid. Jij kan het verschil maken!
 • Leuke collega’s (en een gezellige vrijmibo)
 • Goede pensioenregeling

Overig
De meeste salesfuncties bevinden zich in regio Utrecht, Apeldoorn en Amsterdam en betreffen een fulltime dienstverband. Er zijn geen eisen aan jouw studieachtergrond, zolang jij het (hbo- of wo-)papiertje maar op zak hebt, commercieel denkt en graag wil leren.

De voordelen van werken met Pacq
Bij Pacq geloven we in matches op persoonlijk niveau. We kennen onze opdrachtgevers door en door. Alleen zo kunnen we de juiste ‘cultural fit’ kunnen maken. Ook jou als kandidaat leren we graag zo goed mogelijk kennen, zodat we je kunnen koppelen aan een bedrijf dat echt wat voor jouw carrière kan betekenen. We begeleiden het sollicitatieproces van A tot Z en bijten ons hier goed in vast. No worries, we bijten niet hard en laten weer los als jij helemaal op je plek zit.

Contactpersoon

Voor meer informatie, neem
contact op met:

lisette@pacqrecruitment.nl
06 – 42 19 16 16

  *Verplichte velden

  Nieuwste vacatures

  Terug naar overzicht