Zou jij je graag ontwikkelen op het gebied van payroll en HR? Ben je niet bang om de telefoon op te pakken en help je klanten graag bij het vinden van antwoorden op al hun vragen? Dan ben jij de ideale support specialist trainee voor deze internationale SaaS scale-up gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde HR & payroll-technologie.

Nog geen kennis en ervaring? Geen probleem! Tijdens deze traineeship krijg je de opleidingen en tools die je nodig hebt om je te ontwikkelen tot een ware HR- & payroll-held.

Wat doe je als support specialist?

Als support specialist bij deze internationale organisatie ben je onderdeel van het support team. Binnen dit team leer je alles over het Nederlandse salarissysteem, zodat je de organisatie kunt helpen HR & payroll naar een hoger niveau te tillen. Hierbij word je begeleid door een mentor.

Je gaat werken met systemen als Zendesk, Slack, WalkMe en Jira en bent de steun en toeverlaat van de klant. Je beantwoordt hun vragen en denkt mee over oplossingen op het gebied van HR- en payroll-software. Dit doe je door goed samen te werken met de verschillende interne teams. Zoeken naar antwoorden in de kennisbank, een eigen onderzoek opstarten of advies inwinnen bij een interne expert: jij zorgt dat die oplossing er komt.

Jij bent verantwoordelijk voor:

 • Het behandelen van vragen van klanten m.b.t. payroll- & HR-software;
 • Het vinden van de beste oplossingen voor klanten;
 • Bijdragen aan het verbeteren van de kennisbank en in-app-ondersteuning.

Wat is er zo leuk aan dit bedrijf?

De uitdrukking ‘what’s not to love’ lijkt wel bedacht voor deze werkgever. Deze internationale speler op het gebied van HR & payroll-technologie investeert iedere dag weer in het creëren van de best mogelijke ervaring voor de eigen medewerkers. Ze zorgen voor een gezonde balans tussen werk en vrije tijd, vieren diversiteit en werken actief aan het bevorderen van een inclusieve werkomgeving.

Medewerkers van dit bedrijf kunnen gebruikmaken van elektrische bedrijfsfietsen, maar kunnen ook de bedrijfsboot pakken voor een tochtje over de Amsterdamse grachten. De zomer wordt steevast afgetrapt met een groots evenement op een geheime locatie.

Extra kersje op de taart: deze organisatie is een pilot gestart om een 4-daagse werkweek (mét fulltime salaris) te testen. Blijkt het een succes? Dan willen ze dit voor onbepaalde tijd gaan realiseren! Dus zeg jij het maar: what’s not to love?

Jouw profiel

Jij bent niet bang om de telefoon te pakken en klanten te woord te staan. Je bent empathisch en geduldig en denkt in oplossingen. Zelfstandig werken gaat je prima af, maar je werkt wel graag aan een gemeenschappelijk doel. Verder beschik jij over:

 • Hbo-werk- en denkniveau;
 • Ervaring in klantgerelateerde functies;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Het vermogen om te denken in oplossingen;
 • De juiste taalvaardigheden. Nederlands is je moedertaal en je spreekt vloeiend Engels.

What’s in it for you?

Als support specialist bij deze organisatie krijg je de vrijheid om te doen waar je goed in bent, in een agile werkomgeving. Je komt te werken in een platte organisatie waar hybride werken de normaalste zaak van de wereld is. Er is dan ook budget om ook bij jou thuis een fijne werkplek te creëren.

Deze werkgever zorgt ervoor dat je volledig wordt opgeleid en heeft daarnaast een mentor klaarstaan die je begeleidt. Je maakt deel uit van de zogenaamde Fast-Track en gaat elke 6 maanden omhoog in salaris. En gaat het echt lekker? Dan is er na 2 jaar de mogelijkheid om door te stromen naar een andere functie binnen de organisatie.

Verder krijg je:

 • Een startsalaris van 2.500,- bruto;
 • Vakantiegeld (8% van het bruto jaarsalaris);
 • Een jaarcontract (met uitzicht op een vast contract na een jaar);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Ontbijt en lunch in het kantoorrestaurant (tegen kleine vergoeding);
 • Een persoonlijke coach die je helpt bij je persoonlijke en professionele groei;
 • De mogelijkheid om tot 4 maanden op uitwisseling te gaan naar de kantoren in Lissabon of Stockholm.

Overig

Het betreft een fulltime functie op de locatie in Amsterdam.

Contactpersoon

Voor meer informatie, neem
contact op met:

lisette@pacqrecruitment.nl
06 – 42 19 16 16

  *Verplichte velden

  Nieuwste vacatures

  Terug naar overzicht