Heb jij ruime ervaring in de binnendienst en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Vind je het leuk om veel klantcontact te hebben, offertes uit te brengen, op te volgen, advies te geven en verkooptargets te halen én zou je graag een team aan willen sturen of heb je daar al ervaring mee? Voor een gevestigde leverancier van de bouw en industrie zijn we op zoek naar een Verkoopleider Binnendienst!

Wat doe je als Verkoopleider Binnendienst?
Als Verkoopleider Binnendienst fungeer je als meewerkend voorman die enerzijds iedere dag probeert de verkooptargets te realiseren, en anderzijds het binnendienst team (5 mensen) aanstuurt om te zorgen dat alles goed verloopt.

Je staat (potentiële) klanten te woord en met jouw verkoopkwaliteiten en goede advies ben je in staat de juiste vragen te stellen, twijfels weg te nemen en de klant zo goed mogelijk te helpen! Daarnaast werk je opgevraagde calculaties en offertes uit, volg je offertes op en sluit je deze af.

Als verkoopleider trek je de kar op dagelijkse basis. Dat betekent dat je ze helpt en adviseert waar nodig, zorgt dat iedereen goed met elkaar samenwerkt en dat je een sparringspartner bent voor de directie.

Wat is er zo leuk aan dit bedrijf?
Dit gezonde, nuchtere en Nederlandse bedrijf heeft een unieke positie als toeleverancier van de bouw en industrie. Ze leveren aan klanten over heel de wereld.

De sfeer binnen het team is hartstikke goed, en iedereen staat voor elkaar klaar om te helpen waar nodig. Iedereen binnen het team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid en dat gaat heel goed! Micromanagement wordt dus absoluut niet van je verwacht :-).

Er zijn ongelooflijk veel mogelijkheden om te leren en persoonlijk te groeien, persoonlijke ontwikkeling en tevredenheid staat hier hoog op de agenda.

Jouw profiel

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een binnendienst functie
  • Je hebt het in je om een team aan te kunnen sturen
  • Je bent commercieel, klantgericht, neemt graag initiatief en voelt je verantwoordelijk voor het gezamenlijke resultaat
  • Je ziet kansen en onderneemt actie om dingen te verbeteren

What’s in it voor jou?

  • Een goed salaris (afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 3.000 en 3.800 per maand)
  • Veel vrijheid om je eigen beslissingen te nemen dus veel verantwoordelijkheid
  • Eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en beloond. Kom maar op met die goede ideeën!
  • Werken in een gezellig en professioneel team

Overig
Het betreft een fulltime functie, 4 dagen is bespreekbaar
De standplaats is in de buurt van Amsterdam

Contactpersoon

Voor meer informatie, neem
contact op met:

lisette@pacqrecruitment.nl
06 – 42 19 16 16

*Verplichte velden

Nieuwste vacatures

Terug naar overzicht