Wij zijn Suzanne Trampe en Lisette Kars, de enthousiastelingen achter pacq recruitment. Onze methode van werving en selectie is persoonlijk, verbindt en is net even anders dan u misschien gewend bent. pacq staat voor waardevolle verbinding, net als in een roedel. Het is ons doel om werknemers onderdeel te laten zijn van het bedrijf waar ze werken. Dit doen wij door een match te maken op basis van persoonlijkheid, ervaring, competenties en ambities. Cv’s worden gezien als aanleiding tot persoonlijke kennismaking en niet als middel om een kandidaat aan werkgevers aan te bieden. Wij leren de kandidaten die we voorstellen eerst écht kennen door middel van een face-to-facegesprek. Hierin stellen we bijvoorbeeld de volgende vragen, die wij hieronder zelf beantwoorden. Zo krijgt u de kans om kennis te maken met de ruggengraat van onze werving en selectie.

Voor bedrijven
Voor kandidaten

Lisette Kars

Het allerbelangrijkst in mijn leven vind ik mijn gezin, familie en vrienden. Werken levert eenzelfde soort passie en geluk op. En gelukkig maar, aangezien werken een groot deel van het dagelijks leven in beslag neemt. Zo kijk ik ook naar de kandidaten die we bij onze klanten plaatsen. Het geeft mij een kick om een baan voor iemand te vinden die positieve gevoelens losmaakt.
Collega’s zeggen dat ik vrij direct en eerlijk ben. Ze zien mij ook als gezellig, ondernemend, zorgzaam en als iemand met een groot rechtvaardigheidsgevoel.

Ik ben op vele dingen trots, maar mijn gezin (inclusief hond) en pacq recruitment springen eruit. Verder denk ik dat alles wat je durft en doet je trots mag maken, zolang je er zelf maar achter staat.

Persoonlijk kennismaken met onze werving en selectie? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Direct contact opnemen

Pijlers van onze werving en selectie

Verbinding

pacq recruitment is meer dan een recruitmentbureau. Wij zijn de verbindende factor tussen werkgever en werknemer, op korte en lange termijn.

Dat is wel zo prettig.

Oog voor talent

Om talent te herkennen, moet je talent ontmoeten. Daarom zorgen wij ervoor dat we elke kandidaat persoonlijk gezien hebben, voordat we jullie aan elkaar voorstellen.

Persoonlijkheid

Werknemers en werkgevers moeten bij elkaar passen. Wij staren ons niet enkel blind op diploma’s en werkervaring, maar vinden de ware match ook op basis van persoonlijkheid.

Samenwerking

Ons doel is om een werknemer te plaatsen, die onderdeel wordt van het bedrijf.

Dankzij deze aanpak kan iedereen rekenen op een succesvolle samenwerking.

Geen zorgen

pacq recruitment neemt de werving en selectie volledig uit handen.

Zo kunnen werkgever en werknemer rekenen op een effectieve match die standhoudt.