Kwaliteit, een persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Daar staan we voor bij Pacq.

Bij ‘pacq interesseren we ons voor de persoon achter de kandidaat en de mensen achter de bedrijfsnaam. Want alleen zo komen we tot de beste matches. En het vinden van die matches, dat zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Face-to-face

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Face-to-face kennismaken in een informele setting. Want alleen zo leren wij de persoon achter het cv en de mensen achter het bedrijf kennen. Wij maken onze matches dan ook niet alleen op basis van ervaring, competenties en ambities, maar ook op basis van persoonlijkheid. Want die persoonlijke match, die vinden wij belangrijk.

Join the Pacq

Werken zoals wolven in een wolfpack. Ieder zijn eigen taak, maar allemaal de focus op samenwerking om zo het gezamenlijk doel te bereiken. Zo kijken wij naar het bedrijfsleven. Vandaar onze naam: Pacq Recruitment. Als iedereen op de juiste manier samenwerkt, maakt dat een organisatie succesvol.

Voor bedrijven
Voor kandidaten

Persoonlijk kennismaken met onze werving en selectie? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Direct contact opnemen

Pijlers van onze werving en selectie

Verbinding

pacq recruitment is meer dan een recruitmentbureau. Wij zijn de verbindende factor tussen werkgever en werknemer, op korte en lange termijn.

Dat is wel zo prettig.

Oog voor talent

Om talent te herkennen, moet je talent ontmoeten. Daarom zorgen wij ervoor dat we elke kandidaat persoonlijk gezien hebben, voordat we jullie aan elkaar voorstellen.

Persoonlijkheid

Werknemers en werkgevers moeten bij elkaar passen. Wij staren ons niet enkel blind op diploma’s en werkervaring, maar vinden de ware match ook op basis van persoonlijkheid.

Samenwerking

Ons doel is om een werknemer te plaatsen, die onderdeel wordt van het bedrijf.

Dankzij deze aanpak kan iedereen rekenen op een succesvolle samenwerking.

Geen zorgen

pacq recruitment neemt de werving en selectie volledig uit handen.

Zo kunnen werkgever en werknemer rekenen op een effectieve match die standhoudt.